Menu
Your Cart

Transport si Livrare

Transport si livrare

Livrarea produselor de pe on-vogue.ro este gratuita daca suma produselor comandate depasteste 250 lei. Pentru comenzile a caror valoare este sub 250 lei, valoarea taxei de livrare este de 19 lei.


Produsele comandate pe site-ul on-vogue.ro se livreaza doar prin curierat rapid la adresa clientului. Toate preturile de peon-vogue.ro sunt exprimate in lei si contin TVA.


Veti achita contravaloarea comenzii in momentul receptionarii produselor direct curierului care iti efectuaza livrarea. Dupa achitarea sumei, veti primi chitanta care constituie dovada platii. Incasarea banilor se va face de catre agentul care livreaza produsele. Valoarea comenzii este cea din momentul plasarii comenzii pe site. Taxele de livrare vor fi suportate de catreon-vogue.ro pentru comenzile care depasesc valoarea de 250 lei.


Pentru produsele care se afla pe stoc termenul de livrare va fi de 24-48 ore.


Pot aparea intarzieri de livrare din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 vor fi procesate saptamana viitoare, luni dimineata.

Datorita programului firmelor de curierat in week-end nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.


on-vogue.ro nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului.


Atentie: In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.


La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si prezenta facturii fiscale.


Factura ce insoteste produsele tine loc de contract de vanzare - cumparare, conform legislatiei romane, si semnarea documentelor insotitoare (factura, awb curier) confirma acceptarea produselor de catre client. Daca in termen de 14 zile calendaristice, nu se semnaleaza nimic catre on-vogue.ro, coletul se considera acceptat de catre client. Momentul incheierii contractului este considerat momentul livrarii produselor, semnatura clientului pe documentele de livrare confirmand acceptarea produselor ca si corespunzatoare si conforme cu comanda efectuata.

Cookie-uri
Site-ul nostru foloseste cookie-uri, in incercarea de a va oferi cea mai buna experienta de navigare. Prin continuarea navigarii, va exprimati acordul pentru modul in care folosim informatiile obtinute astfel.